(Dutch) Vacature Docent Sound Design voor Games

For your information, a job offer in NL for Sound Design for Games. More below the line…in Dutch!

Docent Sound Design (0,4 fte)

Past deze baan bij jou?

Als inspirerende docent leid je studenten op als generalist, zodat ze direct inzetbaar zijn binnen het bedrijfsleven.
Je werkt samen binnen een dynamische MBO afdeling MIG, Media- en Gamedeveloper, Interactief Vormgever, Gameartist en MediaManager op de locatie Contactweg.

Resultaatgebieden

> A. Zorgdragen voor onderwijs dat direct aansluit bij het bedrijfsleven
Je verzorgt het volledige onderwijsleerproces, waarbij je zowel individuele als groepen studenten in de leeftijd van 16 tot 22 jaar begeleidt en beoordeelt. Je verzorgt de lessen geluid voor zowel games en animaties. Je neemt toetsen af en beoordeelt deze.

> B. Bijdrage aan de groeiende opleiding Mediadevelopment.
Je zoekt vanuit het vakgebied Sound Design zelf intensieve samenwerking op met andere collega’s.
Je levert ook graag een bijdrage aan schoolevenementen en voorlichtingsactiviteiten.

Zelfportret

Kennis/vaardigheden/ervaring/competenties
Als docent ben je al in het bezit van een relevante tweedegraads lesbevoegdheid en breng je onderwijservaring met je mee. Bij voorkeur heb je al ervaring met het lesgeven aan het mbo.
Mocht je nog geen docent zijn, dan beschik je over een hbo diploma. Zoals de opleiding Composition and Sound Design for Adaptive Systems aan de HKU of een gelijkwaardige hbo-opleiding. Dan ben je bereid nog een onderwijsbevoegdheid (bve diploma) te gaan behalen.
In ieder geval zie jij het maken van soundeffects als een uitdaging. Je brengt ervaring mee met het verzorgen van audio bij beeld en beheerst zowel Audition CS6 als Cubase.
Je hebt affiniteit met games en het is een pré als je met After Effects kan werken.
Je bent interpersoonlijk, pedagogisch, vakinhoudelijk en organisatorisch competent. Ook beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
Je bent flexibel en bij voorkeur al vaardig in het motiveren van jongeren.

Ons aanbod

Het werkklimaat is informeel en professioneel, waarbij er een appèl wordt gedaan op de intrinsieke motivatie van de studenten.
Het betreft een dienstverband van 0,4 fte voor de periode van 1 augustus 2013 tot en met 31 juli 2014. Het is van belang dat je in ieder geval op donderdag kunt werken. De overige werkdagen zijn in overleg en de werktijden zijn van 8.30 tot 17.30 uur. Het bruto salaris is conform CAO/BVE* voor een bevoegde docent LB tussen minimaal € 2.405,– en maximaal € 3.778,– bij een volledige betrekkingsomvang van 1fte.
Ma kent onder andere een fietsplan, eindejaarsuitkering, een gunstige vakantieregeling en een bijdrage in de ziektekosten.

Ma

Ma is de innovatieve vakschool voor opleidingen in de mediabranche in Noordwest Nederland. Ma biedt hoogwaardige opleidingen op vmbo en mbo niveau aan. Jaarlijks volgen ruim 2356 studenten/leerlingen beroepsopleidingen verzorgd door ongeveer 200 enthousiaste medewerkers. Het onderwijs wordt gegeven op vier locaties in Amsterdam. Het MBO is gevestigd op de Contactweg 36.

Wil je solliciteren?

Nadere informatie over de functie kun je inwinnen bij Nico Wester, programmaleider Gameartist via n.wester@ma-web.nl
Wij ontvangen graag jouw gemotiveerde sollicitatiebrief met curriculum vitae vóór 1 april aanstaande. Deze kun je mailen naar solliciteren@ma-web.nl ter attentie van Angela van de Goorberg, P&O functionaris, afdeling P&O. De sollicitatiegesprekken zullen gaan plaatsvinden op vrijdag 12 april aanstaande. Bij een positieve uitkomst hiervan, vindt er in de tweede ronde zowel een proefles plaats als een gesprek met de afdelingsdirecteur.