Symposium Music Design – Mapping the field 2010 (in Dutch)

Just a quick pointer for those who are interested in a symposium about Music Design in the Netherlands. Mind that the symposium will be held in Dutch. I’ll be presenting my research concerning the cooperation between game designers and music designers (sound designers and composers). For more, click more below the flyer.

Mapping the Field Symposium Music Design
Mapping the Field Symposium Music Design

Music Design – Mapping the Field 2010

Vrijdag 12 maart 2010 is om 12.30 uur de aftrap van het symposium
Music Design – Mapping the field 2010 in het Huis aan de Werf te Utrecht.

Deze middag zullen ontwerpers zich vanuit verschillende disciplines buigen over nieuwe ontwikkelingen rond het maken van muziek voor de podia, media, games en de muziekindustrie.

Vragen over de verschillende rollen van de muziekontwerper in multidisciplinaire producties, het dwingende keurslijf van ‘temp track’ en ‘sound-a-like’, de veranderende muziekindustrie en de gevolgen daarvan voor muziekproductie en de veranderende rol van geluid en muziek in game design zullen die middag aan de orde komen in korte en levendige discussies tussen muziekontwerpers en ontwerpers uit de genoemde disciplines (o.a. filmmakers, game designers, choreografen en programmeurs). De middag wordt samengevat en afgesloten met een keynote over ontwerpprocessen vanuit een geheel ander perspectief.

Tijdens de aansluitende borrel & buffet is er volop gelegenheid om te netwerken.

Voor de avond is er in verschillende zalen van het Huis aan de Werf een onderhoudend programma met presentaties, films, optredens en installaties samengesteld door aanstormende ontwerptalenten.

Het symposium Music Design – Mapping the field 2010 wordt georganiseerd door de opleiding Muziektechnologie en het Lectoraat Muziekontwerp van de HKU.

Mapping the Field Symposium Music Design
Mapping the Field Symposium Music Design achterkant

Meer en inschrijven op symposium.hku.nl